CUPOPPSETT 2017 - KAMPER

I 2017 skal det i løpet av tre dager spilles nærmere 2000 kamper, fordelt på 703 lag fra hele Norge. Statistisk skal det scores godt over 28 000 mål og hele 15 stolte vinnere av Norges største håndballfest skal kåres. I tillegg skal 2900 barn mellom 9 til 11 år spille mange spennende kamper, delta på Fangene på Kongstenfort og selvfølgelig bli premiert. Vi gleder oss til Fredrikstad Cup 2017, og håper du og ditt lag gjør det samme.

Vi vet av erfaring, at selv om de fleste er mest opptatt av hvem man møter - kan det også være greit å vite når man skal møte dem. Vi er derfor glade for at kampoppsettet nå endelig er ferdig. Du finner det ved å klikke på den røde linken under.

I år har vi jobbet mer med oppsettet enn noen gang og håper alle er fornøyde. Faktisk har vi brukt over 250 effektive timer! Vi har gått gjennom hver eneste kamp og fulgt en mengde kriterier for at Opplevelsen skal bli best mulig. Noen kompromisser må allikevel til, for å få alle kampene til å gå opp. Har du derimot noen spørsmål eller annet? Da er da bare å ta kontakt med oss!

Noen viktige ting om oppsettet:

Spørsmål om kampoppsettet eller annet? Ta kontakt så bistår vi!

22. NOVEMBER
KL. 18:00
Det er den magiske datoen. Da åpener påmeldingen til Norges største håndballfest på våre nettsider. Med kun 700 plasser er det viktig å være tidlig ute. I 2017 ble plassene revet bort den første kvelden.
GI MEG GJERNE ET GRATIS PIP