Få varsel og informasjon!
Påmeldingen til Norges største håndballfest åpner 22. november kl 18. Årets påmeldingssløsning vil være litt anderledes. Vil du ha mer informason om dette og en påminnelse når vi kaster i gang?
Vi er klare for 2018!
Etter en kort solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer for å sette sammen en ny håndballfest fylt med gode Opplevelser og mange høydepunkter på og utenfor håndballbanen. Vi gleder oss til 2018!
Tapt og funnet
I løpet av håndballfesten samles over 10000 barn og unge i alle aldere. Med så mange samlet på ett sted, gjennom en hel helg, er det en tradisjon at det ligger igjen mye rart, smått som stort etter arrangementet.
Vinnere 2017!
Fredrikstad Cup er nå over og 15 vinnere er kåret. Vi gratulerer alle som har kjempet om den største pokalen og de gjeveste tittelene. I tillegg gratulerer vi alle 2900 aktivitetsspillere med vell gjennomført cup!
Fredrikstad feirer år!
I hele 2017 vil Fredrikstad feire at vi er 450 år i år med store og små aktiviteter innen blant annet kultur, kunst, idrett, utstillinger og foredrag. Den offisielle hovedfeiringen varer i hele elleve dager i september.
– Alltid god stemning!
The Main Level spiller for tredje gang på Fredrikstad Cup i år. Gutta har faktisk vært med like lenge som de har eksistert. Før de skal gå på scenen under Norges råeste Cupshow igjen, tok vi liten prat med gruppa.
Store og små om Fair Play
Ingen har noe negativt å si om «FAIR PLAY». Men hvorfor er det da så vanskelig å alltid tenke i god sportsånd? Vi har forhørt oss litt med de som er gode på dette, de yngste håndballspillerne.
Møt verdens beste!
Noen av verdens aller største håndballstjerner kommer til Fredrikstad og Norges største håndballfest for å treffe deg og ditt lag. Du kan få tips, få autografer og selvfølgelig ta en selfie. Se hvem som kommer og når!
Vinn med Nøttefabrikken!
Den Lille Nøttefabrikken er vår hovedsponsor og sammen har vi laget en nyhet om hvordan ditt lag kan nå få nok krefter til å vinne neste kamp. Om ikke vinne, så ihvertfall ha nok energi til å yte ekstra
– Samhold og vennskap!
Fredrikstad Cup består av 706 lag fra absolutt hele Norge fordelt på 130 klubber. 15 klassevinnere kåres etter arrangementet, og vi tok en prat med fjorårets stolte gullvinnerne i jenter 2003, Sarpsborg.
Intervju med Christian Berge
Christian Berge har opplevd det meste på håndballfronten; Bak seg har han mange år i Bundesliga, nå er han trener for landslaget, og Elverum gutter 2005. Vi har tatt en prat før ankomst til Fredrikstad.
Dommeroppsett 2017
 I løpet av helgen skal det spilles 2000 kamper og rundt 20 000 mål skal blåses for. For å få til dette er vi helt avhengige av våre 200 fantastiske dommere som alle bidrar for å skape gode Opplevelser for våre deltakere.
Busstider 2017
I samarbeid med Nettbuss og Østfold Kollektivtrafikk kan vi presentere ett av Norges beste bussopplegg på ett idrettsarrangement. Totalt er det 30 busser i tjeneste for alle våre deltakere gjennom helgen. 
Velkomstinformasjon
Norges største håndballfest er kort tid unna og det virkelig på tide å planlegge små og store detaljer. Vi har derfor laget én side som oppsummerer det meste av nødvendig informasjon for en god Opplevelse. 
Alt om Kongsten Night
Kongsten Night er uten tvil Norges desidert største Opplevelse utenfor håndballbanen. I år samlet vi alle deltakere, både liten og stor, sammen med flere av Norges råeste artister. 
Direkte på HandballTV
Hele 26 kamper i klassene 12 til 18 år under Norges største håndballfest vil i 2017 sendes direkte på HandballTV, levert av Norsk Topphåndball. Se hvilke kamper som skal vises på Vipps banen og finalebanen her.
Deltakerlister 2017
Alle deltakende lag må levere inn en deltakerliste med alle spillere, ledere og foreldre. Denne må leveres senest 30 min før første kamp eller før det første overnatting. 
Fangene på Fortet 2017
Velkommen til Fangene på Fortet – en innholdsrik opplevelse for små og store i historiske omgivelser på Kongsten Fort. Vi har nå lagt ut tidene for ditt lag og samtidig litt informasjon om løypa.
Kampoppsettet 2017
Selv om de fleste er mest opptatt av hvem de skal møte - er det også ganske greit å vite når man skal spille i løpet av helgen. Over 2000 kamper skal spilles på 3 dager og oppsettet er nå klart.
Puljeoppsettet 2017
Er du spent på hvilket lag dere må slå, for å sitte igjen med den store gullmedaljen og tittelen "Vinner av Norges største håndballfest"?. Nå har vi lagt ut årets puljeoppsett på våre sider.
Overnattingsoppsett 2017
I 2017 er det hele 6000 deltagere fra absolutt hele Norge som skal overnatte på en av våre 30 forskjellige skoler. Dette er en enorm kabal, men nå kan du se hvilken skole ditt lag skal benytte i 2017.
Hotell og Camping
OPPDATERT. Tilstrømningen av mennesker under Fredrikstad Cup er enorm. Det kan derfor være greit å være tidlig ute for å finne overnatting. Vi har nå laget en liste med flere alternativer i Østfold.
Bestilling av Cupkort
Fredrikstad Cup nærmer seg, og det er tid for å bestille Cupkort til laget. Fristen for dette er 20. mars - men det kan gjøres allerede nå. Vi har laget en kort A til Å på hvordan bestillingen foregår og hva det er greit å tenke på.
Meld deg på som dommer
Vi søker Norges beste dommere og dommertalenter, som vet når de skal blåse i fløyta, til Fredrikstad Cup 2017. Er dette dere, så vil vi at dere skal melde dere på i vårt registreringsskjema. 
Enorm etterspørsel!
 Interessen for Fredrikstad Cup har aldri vært større. Over 700 lag meldte sin interesse de første minuttene og Norges største håndballfest blir med det den største gjennom tidende. Det er derimot ledige plasser igjen.
Påmeldingen har åpnet
Vi har nå lagt ut 700 plasser til Norges største håndballfest. Husk å være tidlig ute for å sikre en av disse plassene. Delta sammen lag fra absolutt hele Skandinavia og få en minnerik avslutning på sesongen.
Påmeldingshjelp – Oppdatert
Den 23. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 700 eksklusive plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2016 fylte det seg opp i løpet av noen få minutter. 
Flere nyheter i 2017
Til Fredrikstad Cup 2017 kan vi presentere flere nyheter når det gjelder sport, logistikk og ulike aktiviteter. Vi har laget en oversikt over noen av disse nyhetene og forbedringene som kommer.
Velge Fredrikstad Cup?
Vurderer deres lag eller hele klubben å ta turen til Fredrikstad og Norges største håndballfest, men kanskje er noe usikre? Da har vi laget en oversikt hvor vi forteller hvorfor vi er ett godt alternativ for dere.
Håndballfest i Fredrikstad
Fredrikstad er kanskje mest kjent for Nordens best bevarte festningsby - Gamlebyen. Men sommerbyen langs Glommas utløp inneholder så mye mer. Vi anbefaler derfor alle å bruke byen mellom kampene for ett lite avbrekk.
22. NOVEMBER
KL. 18:00
Det er den magiske datoen. Da åpener påmeldingen til Norges største håndballfest på våre nettsider. Med kun 700 plasser er det viktig å være tidlig ute. I 2017 ble plassene revet bort den første kvelden.
GI MEG GJERNE ET GRATIS PIP