thumb image

Victor Tomás til Fredrikstad Cup

May 11, 2016

Vi er utrolig stolte og ydmyke over at vi kan ønske Victor Tomás velkommen til Fredrikstad og Norges største håndballfest i Pinsen. Dette blir ett skikkelig stjernetreff!

Victor som denne sesongen har blitt kåret til Verdens beste kantspiller, kommer rett fra Champions League spill til Fredrikstad Cup for å møte våre deltagere. Her vil det bli muligheter for å ta bilde, få signaturer og hente ut noen tips og erfaringer om hvordan det er å spille i en av verdens største klubber, FC Barcelona.

Med seg i bagasjen fra Spania har Victor med seg flere FC Barcelona trøyer som er signert av hele laget. Disse skal vi dele ut gjennom hele helgen i forskjellige konkurranser.

Møt håndballstjernen på lørdag på Kongsten og DNB Merkur Arena!

FLERE NYHETER

 
Hjelp til påmelding
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vurderer dere Fredrikstad Cup?
Vurderer deres lag eller hele klubben å ta turen til Fredrikstad og Norges største håndballfest, men kanskje er noe usikre? Da har vi laget en oversikt hvor vi forteller hvorfor vi er ett godt alternativ for dere.
 
Årets invitasjon er klar!
Årets invitsasjon til Norges største håndballcup i 2018 er nå klar. Du finner den ved å følge linken under. Mens dette tidligere har vært en PDF - er nå all informasjonen tilgjengelig på våre nettsider.