thumb image

Sport 1 er igjen med på Håndballfesten!

March 18, 2016

Vi er kjempestolte av å igjen kunne presentere “Ekte Sport” til Norges største håndballfest, i samarbeid med Sport 1. Dette vil gi alle deltagere, foreldre og besøkende under Fredrikstad Cup de neste årene en unik mulighet til å skaffe seg attraktive kvalitetsvarer til hyggelige priser av dyktige fagfolk.

Å delta i Fredrikstad Cup skal være en unik Opplevelse. Dette gjelder alle områder, også når det kommer til våre salgsarenaer. Samarbeidet mellom Fredrikstad Cup og Sport 1 startet for første gang i 2015, etter tilbakemeldinger fra våre deltagere. Ett mer aktuelt og større salgsområde var etterspurt. Sport 1 med sine 190 butikker var uten tvil riktig aktør for å få til dette.

Resultatet ble en kjempesuksess. Tilbakemeldingene etter arrangementet i 2015 var meget positive og ett større og bredere utvalgt har tydelig vært savnet. Det siste året har vi derfor jobbet aktivt i samarbeid med Sport 1 med å få til enda mer spennende telt og konsepter. Arbeidet har ført til to nye spennende år, med mange nyheter og aktiviteter.

– Sport 1, en viktig hovedpartner

Fredrikstad Cup setter pris på at Sport 1 Gruppen ønsket å inngå ett enda tettere samarbeid, etter erfaringene i 2015. En langsiktig avtale vil definitivt øke kvaliteten på hele arrangementet og gi alle deltagere mange gode Opplevelser.

I løpet av helgen vil det settes opp større Sport 1 telt på våre to hovedområder, Merkur og Kongsten Arena. Totalt vil det være over 500 kvadratmeter med kvalitetsvarer, spennende tilbud og ikke minst faglig dyktige medarbeider. Sport 1 vil selvfølgelig ta med seg flere av idrettens mest kjente kvalitetsmerker som Mizuno, Hummel og Select.

“Sport 1 er glade for å fortsatt være Fredrikstad Cups stolteste samarbeidspartner. Vi satser stort på håndball i Norge – en idrett som passer perfekt under begrepet “Ekte Sport”. Som en av landets største sportsskjeder skal vi bygge opp en flott sportsbutikk proppfull med attraktive merkevarer!” – Frode Pedersen, Kategorisjef Sport 1

“Vi er kjempestolte av at Sport 1 ønsket å utvide samarbeidet med Norges største håndballfest – og vi gleder oss til mange nye år med “Ekte Sport”. Vi mener at vårt arrangement Fredrikstad Cup passer som ett skudd med Sport 1 sine verdier og visjoner.” – Steinar Rene Graarud, markedssjef Fredrikstad Cup

Flere åpningsdager – også for Fredrikstads idrettsbefolkning!

I tillegg til gode tilbud gjennom Pinsehelgen, vil det Sport 1 teltet for første gang også åpnes opp for Fredrikstads øvrige idrettsbefolkning. I 2016 vil salget starte allerede på torsdag (den 12. mai) med egne, fantastiske tilbud til de som ønsker å skaffe seg kvalitetsvarer til en meget hyggelig pris i ro før Fredrikstad Cup kastes igang på Fredag.

Sport 1 har forøvrig i dag ingen butikk i Fredrikstad området, så dette vil bli en unik mulighet til å prøve en av Norges største sportskjeder for de som ønsker det. Åpningstider og tilbud kommer nærmere arrangementsstart – så følg med!

Vil du lese mer Sport 1 og “Ekte Sport” så du finner du mer informasjon på www.sport1.no
 
sport 1 B

Sven H. Hagen (Turneringsleder), Steinar Rene Graarud (Markedssjef), Ida Andberg (Butikksjef, Sport 1 Storgata), Frode Pedersen (Kategorisjef, Sport 1)

FLERE NYHETER

 
Ledige plasser igjen!
Den 22. november klokken 18:00 nøyaktig legger vi ut 720 plasser til Norges største håndballcup. Husk å være klar for å sikre en av disse. I 2017 fylte det seg opp i løpet av kort tid i mange klasser. 
 
Vi søker gode dommere!
Vi søker gode dommere til Norges største håndballcup. Muligheten for å melde interesse er nå åpen og du kan registrere deg og din partner på våre nettsider. Første rullering er 1. februar.
 
Påmeldingen er åpen!
Påmeldingen til Fredrikstad Cup 2018 er nå åpen. Meld interesse på våre sider. Vi har lagt ut 720 eksklusive plasser og vi vil snarest fordele disse ettersom påmeldingene kommer inn.