LA OSS HJELPE DEG!

Vi er glade for alle spørsmål, henvendelser eller ideer vi får inn til oss. Har du derfor noe på hjertet, er det bare å la oss hjelpe deg. Du kan bruke skjemaet under eller ta kontakt med oss i en annen kanal. Nedenfor finner du også svarene på noen av de vanlige spørsmålene vi får i løpet av et år. Vi ser frem til å høre fra deg!

Snakke med oss nå?

Ring 4000 1722 så kan vi hjelpe deg med en gang.
Du kan også fylle ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg snart.

NB! Det kan være at ditt spørsmål er stilt tidligere. Vi har laget en oversikt over de vanligste spørsmålene i bunn av denne siden.
 
 
 
 
VÅR ADMINISTRASJON
Sven Helge Hagen
Turneringsleder
  sven(a)fredrikstadcup.no
  4000 1722
Steinar Rene Graarud
Markedssjef
  steinar(a)fredrikstadcup.no
  4000 1722
Stian Torp
Logistikkleder
  stian(a)fredrikstadcup.no
  4000 1722
Lars Trygve Olsen
Sportssjef
  lars(a)fredrikstadcup.no
  4000 1722
VANLIGE SPØRSMÅL
Når arrangeres Fredrikstad Cup i 2017?
Fredrikstad Cup arrangeres som en tradisjon i Pinsen hvert år. I 2017 er dermed håndballfesten fra 2. til 5. juni. Følgende er greit å vite:
  • Aktivitetserien har kun kamper på lørdag/søndag.
  • Lag utenfor Stor-Oslo har ikke kamp på fredag.
  • Sluttspillet begynner i fleste klasser på søndag.
  • Siste finalekamp går senest kl. 16 på mandag.
Vi gleder oss derfor til solfylte Pinsedager i juni!
Er påmeldingen fremdeles åpen?
Ja. Det er fremdeles mulig å melde interesse til håndballfesten i Juni. Det er derimot begrenset med plasser igjen etter en fantastisk påmelding i høst. Ta uansett kontakt, så kan vi se hva som er ledig.
Hvorfor skal vi velge deres håndballfest?
Hos Fredrikstad Cup legger vi mye krefter og ressurser i å skape gode Opplevelser både på og utenfor håndballbanen. Vi kan garantere en fartsfylt og rolig helg stappet med spennende håndball og underholdnende aktiviteter. Hos oss finner du forøvrig hele 29 spilleflater, fordelt på kun 3 spillesteder. Dette er helt unikt i Norge, noe som gir ditt lag minst mulig reisetid, og mest mulig håndballtid sammen med klubben.
Hvilken klasse spiller vi i 2017?
Fredrikstad Cup 2017 arrangeres etter 1. mai og dermed i 2017/2018 sesongen. Kort fortalt betyr dette at hvis ditt lag i år er G13, så vil dere hos oss i 2017 være G14. Se gjerne vår oversikt over årsklassene.
Når er fristen for bestilling av Cupkort?
Fristen for å registrere antall deltagere er den 15. mars.
Hvor legger vi inn bestilling?
Dette gjør du på deres lagsider. Lagsidene finner du under "Påmelding" -> "Bestilling / Endring". Du kan også følge link i epost sendt ut tidligere, eller du kan gå direkte til www.fredrikstadcup.no/lagside.
Når er fristen for å betale Cupkortene?
Fristen for å betale Cupkortene er den 20. mars.
Kan vi gjøre flere endringer etter dette?
Ja. Man kan gjøre mindre endringer, så fremt laget fremdeles deltar. Dette kan gjøres helt frem til den 15. mai. Etter dette vil det ikke være mulig å gjøre endringer. Vi gjør oppmerksom på at det er antallet den 15. mars som er utgangspunktet ved tildeling av overnatting. Endringer etter dette kan derfor påvirke plassen.
Trenger vi å legge inn navn ved bestilling?
Nei. I første omgang trenger vi kun antall deltagere og ikke selve navnene. Fristen for å registrere navn er den 15. mai og mer informasjon om hvordan kommer nærmere.
Må ledere og foreldre også ha Cupkort?
Alle deltagere, spillere, ledere og trenere må enten A eller B kort for å delta. Foreldre som ønsker å overnatte må ha A kort. Foreldre som ikke ønsker å overnatte, trenger selvfølgelig ikke å gjøre noen bestilling. Det vil gjøres tilfeldige kontroller på alle skoler for å unngå uvedkommende på overnattingsstedet.
Vi ønsker å ha flere Kongsten Night / konsertbilletter?
Dette kan legges inn på lagsiden. Det er begrensning på 10 billetter ekstra per lag slik at alle får muligheten til å delta. Ta kontakt med oss om det ønskes flere.