Vi arbeider nå på våre nettsider for å vise alle årets spennende nyheter og forbedringer. Siden er derfor ikke helt oppdatert. Kom gjerne tilbake rundt 10. september for all informasjon. Påmeldingen åpner den 22. november. Ta kontakt om du lurer på noe!

OPPLEVELSER FOR ALLE!

Vi ønsker å tilby gode Opplevelser, enten man ønsker å overnatte eller ikke. Hos oss kan du derfor velge mellom to pakker som begge er tilpasset den perfekte Opplevelsen enten man overnatter eller ikke. Alle pakkene inneholder vår superpopulære tekniske cuptrøye, som du garantert har sett på din håndballarena!

  Vi har i 2017 oppdatert og forenklet alle våre pakker. Man trenger nå kun å velge mellom All Inclusive og Basic. Begge disse pakkene inneholder med det Norges råeste cupshow, Kongsten Night! Man trenger derfor ikke å velge dette som ett tillegg. For mer informasjon om dette se vår forklaring på endringene her.

A
SUPER

Pakken for de lagene som ønsker "All Inclusive" gjennom hele helgen, med overnatting og bespisning i regi av oss og med alle våre unike Opplevelser.

Inngang alle områder, alle dager

Transport mellom skoler og arenaer

Designet teknisk Cuptrøye

Overnatting fra fredag til mandag

Tine Frokost på skolen x3

Felles Snackpack på arenaen x2

Næringsrik middag på arenaen x2

Rabattert inngang på Østfolds største utebad

Fangene på Kongstenfort (9 til 11 år)

Medaljer og diplom (9 til 11 år)

Kongsten Night *

* Spillefri konsertkveld med Norges råeste artister. Nå inkludert for alle, uansett alder!

1399 NOK
FOR HVER SPILLER OG LEDER
B
BASIC

Pakken for de lagene som ordner overnatting og bespisning * selv, men allikevel vil ha de samme unike Opplevelsene som i Superpakken.

Inngang alle områder, alle dager

Transport mellom skoler og arenaer

Designet teknisk Cuptrøye

Rabattert inngang på Østfolds største utebad

Fangene på Kongstenfort (9 til 11 år)

Medaljer og diplom (9 til 11 år)

Kongsten Night *

* Spillefri konsertkveld med Norges råeste artister. Nå inkludert for alle, uansett alder!

399 NOK
FOR HVER SPILLER OG LEDER
 
Må vi betale noe mer enn prisen over?
I tillegg til pris per deltager og eventuelle tillegg, må det betales ett påmeldingsavgift per lag. Dette er som følger i 2017:
  • 9 til 11 år (aktivitetserie): kr. 1600,- pr lag.
  • 12 til 14 år (sluttspill): kr. 1800,- pr lag.
  • 15 år til Senior (sluttspill): kr. 2000,- pr lag.
Utover dette er det selvfølgelig ingen ekstra*, skjulte eller plutselige kostnader som vil dukke opp før håndballfesten kastes i gang.
* Vi ønsker bespisning, men ikke overnatting?
Kjøper dere Basic pakken fordi dere for eksempel ordner overnatting selv, så kan dere allikevel velge bespisning i regi av oss. Da velges "Plusspakken" til kr. 250,- pr deltager enkelt ved bestilling.
Er Kongsten Night billetter inkludert?
Kongsten Night er uten tvil håndballfestens store høydepunkt, uansett alder. Billettene er derfor inkludert i alle våre pakker. Man trenger derfor ikke velge dette ved siden av, slik som man måtte tidligere.
* Vi er 9-11 års lag og er usikre på Kongsten Night?
Vi har full forståelse for at det kan virke utfordrende å ta med små deltagere inn på en stor konsertarena. Vi har derfor ett veldig fokus på å gjøre dette så greit som mulig. Vi inviterer derfor kun deltagere og har ikke åpen salg av billetter. Vi har profesjonelle vakter og en god logistikk. I tillegg har er området veldig stort og det er mange plasser å samles. De siste årene har tilbakemeldingene bare vært positive og i 2016 var det 2800 barn mellom 9 og 11 år på området.
Kan vi melde oss på uten å bestille med en gang?
Ja. Men man må velge ønsket kategori ved påmelding. Altså om man ønsker overnatting i regi av oss eller ikke. Dette fordi det er begrenset med plass i hver kategori. Du trenger derimot ikke å vite antall deltagere, foreldre eller annet før senere.
Når må bestillingen være gjort?
Bestillingen må legges inn på lagsiden innen 15. mars. Man kan gjøre endringer i bestillingen helt frem til 15. mai, så fremt laget fremdeles deltar.
Når må vi betale bestillingen?
Uavhengig av når du bestiller, så er betalingsfristen den 20. mars. Du kan derfor legge inn bestillingen tidlig, uten å måtte betale før senere. Faktura hentes ut selv på lagsiden.
Må alle ha en deltagerpakke for å delta?
Ja. Vi ønsker at alle våre deltagere skal ha den samme Opplevelsen under håndballfesten. Derfor må alle deltagere velge enten A (med overnatting) eller B (uten overnatting).
Hva med trenere og lederne?
Ja, disse må også ha en pakke for å delta.
Hva med foreldre, søsken og søte maskoter?
Foreldre og søsken som ikke ønsker overnatting i regi av oss, trenger selvfølgelig ingen pakke for å delta. Ønsker derimot foreldre og søsken (rabatt under en viss alder) å overnatte sammen med laget - må man velge en av pakkene over. Til informasjon er det begrenset med plass og vi anbefaler å ikke booke plass til hele foreldregruppa..
Vil dere kontrollere om alle har kort?
Det vil gjøres kontroll ved innsjekking opp mot deltagerlister. Det vil også, av sikkerhetsmessige årsaker, gjøres sporadiske kontroller på overnattingsstedene for å sikre at alle har kort. På den måten kan vi vise bort eventuelle personer som ikke skal ha adgang til området.
Jeg har noen flere spørsmål?
Ingen problem. Du kan se flere slike spørsmål som dette med svar eller ta kontakt med oss direkte på kontaktsiden vår.
22. NOVEMBER
KL. 18:00
Det er den magiske datoen. Da åpener påmeldingen til Norges største håndballfest på våre nettsider. Med kun 700 plasser er det viktig å være tidlig ute. I 2017 ble plassene revet bort den første kvelden.
GI MEG GJERNE ET GRATIS PIP