Vi arbeider nå på våre nettsider for å vise alle årets spennende nyheter og forbedringer. Siden er derfor ikke helt oppdatert. Kom gjerne tilbake litt senere for all informasjon. Påmeldingen åpner den 1 desember for dommere (22. november for lag).

VI SØKER NORGES BESTE DOMMERE!

Vi søker Norges beste og mest talentfulle dommere til Norges største håndballfest. I samarbeid med DNB skal vi gjennomføre godt over 2000 kamper, fordelt på 700 lag og 36 ulike spilleflater. For å gi våre deltagere en best mulig Opplevelse ønsker vi derfor folk som vet når de skal blåse i fløyta.

Det er viktig for oss at våre dommere har best mulige rammer for å levere sportslig god kvalitet.

Hos oss legger vi derfor opp ett godt sportslig og sosialt opplegg for alle dommere gjennom hele helgen. I 2017 har vi forbedret programmet for våre dommere, slik at de også skal oppleve Norges største håndballfest på en god måte. Vi kan blant annet tilby følgende:

Hos oss kan vi garantere mange kamper og mange gode dommerkollegaer.

Har du spørsmål angående dommere?

Da bistår gjerne vår Sportssjef, Lars Trygve Olsen. Han når du på 4000 1722 eller ved å gå til vårt kontaktskjema.

Meld interesse fra 1. desember

Påmeldingen for dommere åpner den 1. desember (noen dager etter lagspåmeldingen den 23. november) på våre nettsider. Mer informasjon vil være tilgjengelig på nettsiden utover høsten. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.