Vi arbeider nå på våre nettsider for å vise alle årets spennende nyheter og forbedringer. Siden er derfor ikke helt oppdatert. Kom gjerne tilbake rundt 10. september for all informasjon. Påmeldingen åpner den 22. november. Ta kontakt om du lurer på noe!
VELKOMMEN TIL HÅNDBALLFEST!
Norges råeste håndballcup arrangeres igjen den 18* til 21. mai 2018. Da tar vi i mot 700 lag i alderen 9 (2008) til 18 (1999) år fra hele Norge. Med de råeste artistene, de største profilene og den beste håndballen kan vi by på mange minnerike Opplevelser både på og utenfor håndballbanen.

Ønsker du mer informasjon om påmeldingen og ett varsel når det braker løs?

SETT OPP ETT GRATIS VARSEL
Den 18*. til 21. mai 2018 tar vi igjen i mot 700 lag i alderen 9 (2008) - 18 år (1999) til en fartsfylt helg fylt med minnerike Opplevelser både på og utenfor håndballbanen. Velkommen!

SETT OPP ETT GRATIS VARSEL
Få varsel og informasjon!
Påmeldingen til Norges største håndballfest åpner 22. november kl 18. Årets påmeldingssløsning vil være litt anderledes. Vil du ha mer informason om dette og en påminnelse når vi kaster i gang?
Vi er klare for 2018!
Etter en kort solfylt håndballferie er vi endelig tilbake på våre kontorer for å sette sammen en ny håndballfest fylt med gode Opplevelser og mange høydepunkter på og utenfor håndballbanen. Vi gleder oss til 2018!
Tapt og funnet
I løpet av håndballfesten samles over 10000 barn og unge i alle aldere. Med så mange samlet på ett sted, gjennom en hel helg, er det en tradisjon at det ligger igjen mye rart, smått som stort etter arrangementet.
Vinnere 2017!
Fredrikstad Cup er nå over og 15 vinnere er kåret. Vi gratulerer alle som har kjempet om den største pokalen og de gjeveste tittelene. I tillegg gratulerer vi alle 2900 aktivitetsspillere med vell gjennomført cup!
Fredrikstad feirer år!
I hele 2017 vil Fredrikstad feire at vi er 450 år i år med store og små aktiviteter innen blant annet kultur, kunst, idrett, utstillinger og foredrag. Den offisielle hovedfeiringen varer i hele elleve dager i september.
– Alltid god stemning!
The Main Level spiller for tredje gang på Fredrikstad Cup i år. Gutta har faktisk vært med like lenge som de har eksistert. Før de skal gå på scenen under Norges råeste Cupshow igjen, tok vi liten prat med gruppa.
Store og små om Fair Play
Ingen har noe negativt å si om «FAIR PLAY». Men hvorfor er det da så vanskelig å alltid tenke i god sportsånd? Vi har forhørt oss litt med de som er gode på dette, de yngste håndballspillerne.
Møt verdens beste!
Noen av verdens aller største håndballstjerner kommer til Fredrikstad og Norges største håndballfest for å treffe deg og ditt lag. Du kan få tips, få autografer og selvfølgelig ta en selfie. Se hvem som kommer og når!
Vinn med Nøttefabrikken!
Den Lille Nøttefabrikken er vår hovedsponsor og sammen har vi laget en nyhet om hvordan ditt lag kan nå få nok krefter til å vinne neste kamp. Om ikke vinne, så ihvertfall ha nok energi til å yte ekstra
22. NOVEMBER
KL. 18:00
Det er den magiske datoen. Da åpener påmeldingen til Norges største håndballfest på våre nettsider. Med kun 700 plasser er det viktig å være tidlig ute. I 2017 ble plassene revet bort den første kvelden.
GI MEG GJERNE ET GRATIS PIP